Sponsor mogelijkhedenTeamsponsor, waarom?

Op zoek naar een originele manier om uw bedrijfsnaam en logo wekelijks bij een sportief publiek onder de aandacht te brengen? Dan is teamsponsoring een interessante optie. Met bedrijfsnaam en logo op shirts, trainingspakken en/ of truien krijgt uw team een professionele uitstraling. Uiteraard wordt u ook als sponsor vermeld op de website en op de app van de Doornse Hockeyclub.

 

Sponsors zijn hard nodig! Teamsponsors betalen de kosten van de te kiezen tenue(s) en opdrukken, en een bijdrage aan de club. Deze bijdrage is €375,- ex. btw voor veteranen, studioren en A t/m D-jeugdteams, en €200,- ex btw voor jongste jeugdteams. De sponsorbijdrage stelt de club in staat om professionele trainers aan te stellen, nieuwehockeymaterialen aan te schaffen en om activiteiten te organiseren waar alle jeugdleden van profiteren.

 

En nog veel meer!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Er is veel mogelijk! Kies uit de drie onderstaande basispakketten en ga naar Sport 2000 Van Den Berg in Driebergen. Daar kunt u de mogelijkheden bespreken en een offerte krijgen op maat. U kiest het pakket, het aantal/type tenue, sponsoropdruk, alle maten, enz. 


U kunt ook van de basispakketten afwijken en andere merken of kleding kiezen.

Bij Van Den Berg krijgt u als sponsor van een Doornse Hockey Clubteam op alle materialen 20%korting! 


Van Den Berg maakt voor u een offerte op maat, en deze wordt, samen met de sponsorbijdrage, via de club verstuurd. Na betaling zijn alle materialen bij Van Den Berg op te halen.


 

Pakket A: Alleen teamshirts

U kiest voor een naamsvermelding van uw bedrijf op de officiële Doornse Hockeyclub wedstrijdshirts van het te sponsoren team. Dit kan al vanaf €938,53 (ex. btw), of vanaf €763,53 (ex. btw) voor jongste jeugdteams. Dit is inclusief de sponsorbijdrage aan de club en een korting van 20%. U krijgt hiervoor 13 shirts plus1 keeper-shirt waarvan de achterkant is bedrukt met naam en rugnummer, en de voorkant bedrukt met uw logo in een kleur.

 

Pakket B: Teamshirts en trainingsbroeken

U kiest voor een naamsvermelding van uw bedrijf op de wedstrijdshirts en op de trainingsbroeken van het te sponsoren team. Dit kan al vanaf €1.434,75 (ex. btw) of vanaf €1.259,75 (ex btw) voor jongste jeugdteams.

Dit is inclusief de sponsorbijdrage aan de club en een korting van 20%.U krijgt hiervoor alles uit pakket A, plus 14x trainingsbroeken bedrukt met naam en voorzien van uw logo in een kleur.

 

Pakket C: Teamshirts, trainingsbroeken en sweaters

U kiest voor een naamsvermelding van uw bedrijf op de wedstrijdshirts, trainingsbroeken en op de "sweaters” van het te sponsoren team. Dit kan al vanaf €1.977,11, (ex btw) of €1.802,11 (ex btw) voor jongste jeugdteams. Dit is inclusief de sponsorbijdrage aan de club en een korting van 20%.U krijgt hiervoor alles uit pakket A en B, plus 14x sweaters voorzien van rugnummer/naam en voorzien van uw logo in een kleur.

 

Meer informatie of andere sponsormogelijkheden bespreken?

[email protected] of [email protected]