terug naar vorige scherm


Teamindelingen 2017-2018 online
17-6-2017 |
In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de teamindeling voor alle Jeugd elftallen en de Jongste Jeugd teams. Het is altijd een enorme klus om dit voor elkaar te krijgen, dus allereerst veel dank voor alle vrijwilligers, die hier heel veel van hun vrije tijd in hebben gestoken.  


We hebben een proces gevolgd van selectietrainingen, input coaches en (hoofd)trainers. Op basis hiervan zijn we gekomen tot een eerste versie team indeling, die vervolgens met de diverse coaches in afzonderlijk gesprekken besproken en afgestemd is. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de voorlopige team indeling, zoals we die vandaag communiceren.


We denken dat we met de huidige weloverwogen keuzes een goede indeling van de teams hebben gemaakt waarbij een basis wordt gelegd voor een leuk en succesvol seizoen voor alle spelers. Het is nu aan ons allen om hier gedurende het nieuwe seizoen invulling aan te geven waarbij de club het volste vertrouwen heeft dat dat zal lukken. 


De teamindeling voor alle Jeugd elftallen en Jongste Jeugd teams zijn terug te vinden op de site en om privacy redenen alleen achter de login te zien. Hiervoor moet je eerst inloggen met je lidnummer en wachtwoord. Na het inloggen, ga je naar het tabblad "club" bovenaan de pagina, dan naar "documenten", waar je de "teamindeling 2017-2018" kunt vinden.  


Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan bij de inlog op "Inloggegevens vergeten? Klik hier"  en vul  je mailadres en lidnummer in. Weet je jouw lidnummer niet? Mail dan naar [email protected] en vraag het daar op. Je krijgt het lidnummer dan binnen 2 dagen toegestuurd.


Met vriendelijke groet,


Namens de Technische Commissie van de Doornse Hockeyclub

Jurriaan Lombaers

 
 
Bizou Djajadiningrat, 17-6-2017 @ 21:48:12
C3!!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Agenda

 wo 23 mei - ALV
 do 24 mei - Train de trainer met
 zo 27 mei - Clinic met Naomi van
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      de Geer van Jutfaaslaan 29
      3941 CD Doorn