terug naar vorige scherm


23 juni AB-feest: Golfpro's & Tennisho's
18-6-2017 |

Komende vrijdag 23 juni wordt er door het jeugdbestuur een feest georganiseerd voor de AB-jeugd (16-21 jaar) met als thema Golfpro's & Tennisho's . Het feest is volledig uitverkocht. 

Op het feest wordt alcohol geschonken, maar alleen aan feestgangers van 18 jaar en ouder. Aan de deur kan gevraagd worden te blazen: als blijkt dat je alcohol hebt gedronken, dan wordt je de toegang tot het feest geweigerd (zonder restitutie van je entreekaartje). Ook wordt er gecontroleerd of je zelf alcohol mee hebt genomen (in heupfles, breakers of anderszins). Mocht dit het geval zijn: ook dan geldt dat je door de bewaking van het terrein wordt verwijderd. 

We verwachten van ouders van A-leden dat ook zij op bovenstaande toezien. 

Verder doen we nog een oproep aan alle ouders uit de A en 2e jaars B-lijn: we hebben namelijk nog wat versterking nodig. Op het feest zelf tussen 20:30 en 21:30 uur (muntverkoop, afgifte 18+ bandjes). Maar ook aan het einde van de avond tussen 00:30-01:30 uur om ervoor te zorgen dat de jeugd rustig de wijk verlaat en overlast voor de buurt tot een minimum beperkt wordt. Mocht je in de gelegenheid zijn, laat at even weten bij [email protected] hc.nl Hulp wordt bijzonder gewaardeerd!

Ten slotte wensen wij alle jeugdleden een hele gezellige avond toe!!


Bestuur Doornse Hockeyclub
Bijlage: Regels A feest 23 juni 2017.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Agenda

 wo 23 mei - ALV
 do 24 mei - Train de trainer met
 zo 27 mei - Clinic met Naomi van
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      de Geer van Jutfaaslaan 29
      3941 CD Doorn