terug naar vorige scherm


Even kennismaken met...Judith van den Boogaard
4-9-2017 |
Nog een paar dagen en dan start de competitie. Veel mensen zijn de afgelopen maanden hard aan het werk geweest om ervoor te zorgen dat alle teams zijn ingedeeld, alle taken rondom de teams zijn ingevuld en alle coaches zijn geïnformeerd. Elk jaar weer een flinke klus om dit voor begin september helemaal rond te krijgen. Eén van de mensen die hier zo hard aan hebben gewerkt is Judith van den Boogaard, sinds april dit jaar lijncoördinator van de B en de C. Een korte kennismaking:

"Mijn naam is Judith van den Boogaard, ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen die allemaal hockeyen in de B, C en D-lijn. Zelf hockey ik sinds twee jaar bij de trimmers en ben dit seizoen gestart bij de Veterinnen B. In het dagelijks leven heb ik mijn eigen mediationpraktijk (www.mpdw.nl). Ik begeleid voornamelijk ouders die uit elkaar willen gaan en de zaken zo goed mogelijk willen regelen voor hun kinderen en zichzelf. 
 
Alweer 7 jaar geleden ben ik begonnen als vrijwilliger bij de Doornse HC en nam ik het wedstrijdsecretariaat voor de Jongste Jeugd onder mijn hoede. Dit heb ik een aantal jaren gedaan. Vorig jaar heb ik het team van mijn dochter gecoacht en sinds eind vorig seizoen ben ik Lijncoördinator voor de B en C-lijn. Dit houdt in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor coaches en ouders van de breedteteams (alles behalve de eerstelijnsteams) wanneer er problemen zijn of er een teamoverschrjidende oplossing gezocht moet worden voor iets. Ook houd ik me bezig met de indeling van de breedteteams voor het nieuwe seizoen als ook de organisatie van het proces daar naartoe. Mijn doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle kinderen op hun eigen niveau met plezier kunnen hockeyen."

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Agenda

 zo 05 aug - Pinoké training
 za 25 aug - oefenwedstrijden
 zo 26 aug - Startdag hele club
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      de Geer van Jutfaaslaan 29
      3941 CD Doorn