terug naar vorige scherm


barhoofden gezocht voor de zaterdagochtendshift.
11-9-2017 |

De barcommissie van de Doornse Hockeyclub zorgt voor de barbezetting op speelzaterdagen door het indelen van ouders van thuisspelende teams en probeert het aanbod van drank en hapjes zoveel mogelijk aan te sluiten op de vraag van de leden en hun ouders.

 


Om de barbezetting strak georganiseerd te houden, maakt de barcommissie gebruik van zogenaamde barhoofden. Een barhoofd is gedurende een dagdeel (ongeveer 3 a 4uur) het aanspreekpunt en coördinator voor ouders die zijn ingedeeld voor een bardienst. Samen met deze ouders zorgt het barhoofd ervoor dat de keuken en de bar op speelzaterdagen soepel blijven draaien.

 

We zoeken ouders van de jongste jeugd voor de ochtendshift. Als ouder ben je dan toch op de club om je kind te brengen en kunt dan gelijk je steentje bijdragen!

 

We hebben een team van enthousiaste barhoofden en willen die groep graag uitbreiden tot ongeveer 14 personen, zodat de verschillende barhoofden maar eens in de vier weken ingedeeld hoeven te worden.

 

 

Lijkt het je leuk om iets voor de club te doen zonder daar wekelijks mee bezig te zijn en als barhoofd bij te dragen aan een goedlopende bar? Stuur dan een mailtje naar Mascha Beumer: [email protected]

 

 

Dank voor jullie reactie en tot snel!

 

Annelies Bakker

Saskia Stoop

Mascha Beumer

 

 

 

 
 

Agenda

 zo 05 aug - Pinok√© training
 za 25 aug - oefenwedstrijden
 zo 26 aug - Startdag hele club
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      de Geer van Jutfaaslaan 29
      3941 CD Doorn