terug naar vorige scherm


Schrijf je in voor het familie hockeytoernooi!
24-4-2018 |

Beste opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen van de Doornse hockeyclub,

Op tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, organiseren we het Doornse Familie Hockeytoernooi. Omdat hockeyers en niet-hockeyers van alle leeftijden meedoen met dit toernooi, ligt de nadruk van de dag op sportiviteit en gezelligheid.

Een familietoernooi zonder thema zou natuurlijk geen familietoernooi zijn. Daarom hebben we ook dit jaar weer een thema, en wel:

‘van Nul tot Nu’.

Hoe stel ik een team samen?

De bedoeling is dat je zelf een team samenstelt met ongeveer 11 tot 15 deelnemers. Dit team bestaat voornamelijk uit familieleden of combinaties van families, met ouders en bijbehorende kinderen. Kinderen vanaf de F-jes mogen meespelen. Wil je meedoen maar kun je geen volledig team vormen, schroom niet, dan kijken we of we een samengesteld gezinnenelftal kunnen maken. Heb je hier vragen over, mail dan even.


Hoe ziet de dag er uit en wat zijn de kosten?

Het toernooi start om 12.30 uur en duurt tot ongeveer 19:00 uur. Dit is inclusief de BBQ waarmee we het toernooi traditioneel afsluiten. De kosten zijn € 135,00 per team uitgaande van twaalf deelnemers over te maken op NL97 INGB 0005 9566 93 t.n.v. K. de Zwaan (vóór 14 mei). Voor iedere extra deelnemer wordt € 7,50 euro extra gerekend. 


Voor (bijna) ieder team is een picknicktafel beschikbaar. Daarnaast kun je natuurlijk spullen meenemen om je eigen teamhangplek mee op te fleuren of het comfort te verhogen. Voor een lunch is de bar op deze dag helaas niet toegerust, wel kun je terecht voor drinken en de eenvoudige hapjes (tosti’s bijvoorbeeld).

 

Zijn er ook medailles te winnen?

 Er kan dit jaar gestreden worden om 3 prijzen:

 

  • Per pool een bokaal voor het best hockeyende team.
  • De prijs voor het sportiefste team. Een subjectieve inschatting.
  • Nog subjectiever en voor omkoping vatbaar is de beoordeling van het het beste team van Nul tot Nu. We laten ons graag verrassen…… Je zou kunnen beginnen met de naam van het team en waar het eindigt laten we aan je eigen fantasie over.

 

 

Van ieder team worden leden ingezet voor zowel de barbezetting als voor het fluiten.


Meld je aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en voor 10 mei te mailen naar: [email protected]. (Er is ruimte voor maximaal 15 teams dus schrijf je snel in!)

 

Wij kijken uit naar weer een heel gezellig familiehockeytoernooi!

 


 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Agenda

 za 28 apr - Inhaalwedstrijden A,
 ma 21 mei - Familie Hockey Toern
 wo 23 mei - ALV
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      de Geer van Jutfaaslaan 29
      3941 CD Doorn