terug naar vorige scherm


‘Hoogtestage-training’ voor jeugdleden
29-4-2018 |

Komende weken zal een aantal jeugdleden worden uitgenodigd voor zogenoemde hoogtestage-trainingen. Dit betekent dat ze ‘stage’ mogen lopen in een hoger (in principe eerstelijns team). Dit zegt nog niets over de uiteindelijke teamindeling. Doel van de ‘stages’ is een indruk te krijgen van het spelniveau van de betreffende spelers en speelsters.


Als toegelicht op de informatieavond over de teamindeling van 4 april, zullen de hoofdtrainers in overleg met de coaches aangeven welke spelers of speelsters hiervoor in aanmerking komen. De ‘stagetrainingen’ zullen dan plaatsvinden tot eind mei.


In de eerste helft van de maand juni zullen de hoofdtrainers vervolgens een of meer selectietrainingen organiseren. Op basis hiervan en ook met behulp van de input van alle coaches, stelt het Technisch Kader de eerstelijnsteams vast.


De lijncoördinatoren bepalen aan de hand van de input van de hoofdtrainers en coaches de indeling van de breedteteams. Wie deze coördinatoren zijn, is terug te vinden in de presentatie van het Bestuur over de teamindelingen van woensdag 4 april (deze presentatie is terug te vinden achter de inlog bij club-documenten-hockey-technisch beleid).


Ook voor de indeling van de breedteteams wordt de coaches om input gevraagd.

Voor vragen met betrekking tot de teamindeling van het komende jaar kun je je wenden tot de lijncoördinator die verantwoordelijk is voor de lijn waar je volgend jaar naar toe gaat.

AB lijn: Annette Hoogerbrugge en Jaap Zanelli [email protected] sehc.nl

CD lijn: Geert Koppers en Charlotte Damen CDtea[email protected] hc.nl


Tijdens de toelichting van het bestuur over de teamindeling op 4 april, zijn ook allerlei vragen gesteld. Op veel vragen is direct antwoord gegeven. Maar aangegeven is toen ook dat op enkele vragen nog zou worden teruggekomen. In de bijlage antwoord op alle aanvullende vragen die die avond zijn gesteld.Bijlage: Q en A teamindelingenavond 4 april 2018.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Agenda

 za 25 aug - oefenwedstrijden
 zo 26 aug - Startdag hele club
 zo 26 aug - jong heren 1 tegen H
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999