Sportiviteit en Respect: de scheidsrechter in het zonnetje!

13-9 Nieuws
De scheidsrechter beslist! 

Daarover valt niet te discussiƫren! Deze weken zetten wij de scheidsrechters in het zonnetje! Dankzij onze scheidsrechters, onder wie veel jeugd, kan er ieder weekend gespeeld worden! Daarom hangen er vanaf nu 210 papieren scheidsrechter-fluitjes boven de bar met daarop alle namen van de scheidsrechters die bij de Doornse arbitrage commissie vermeld staan.

 

Petje af en heel veel dank voor hun inzet als scheidsrechter!

En aan alle enthousiaste ouders, gedreven hockeyspelers en ander publiek die tijdens de wedstrijd intens mee- en inleven met het hockeyspel op het veld


Houd het fijn voor de scheidsrechters! 

Zij staan er in hun vrije tijd, in weer en wind, en doen hun uiterste best om zo objectief mogelijk te fluiten. Vergeet niet dat door hun aanwezigheid er gehockeyd kan worden! Het geven van commentaar aan het adres van de scheidsrechter heeft alleen maar averechts effect: 1) de scheids wil niet meer fluiten 2) de scheids is niet meer geconcentreerd en zal alleen maar extra fouten maken 3) de scheids heeft de mogelijkheid kaarten te trekken, het spel stil te leggen en eventueel zelfs het spel te stoppen.  

Behandel de scheids dus met net zoveel respect als waarmee u zelf behandeld wil worden!

Dank voor jullie medewerking, commissie Sportiviteit en Respect  

 


 
13-9-2019 Algemeen