NOODOPROEP SCHEIDSEN

3-10 Nieuws
NOODOPROEP

Helaas is het soms nodig, al doen we het liever niet.

Zonder versterking van de arbitragecommissie, en méér ouders die gaan fluiten zal het plannen van scheidsen op zaterdag binnenkort niet meer mogelijk zijn zoals je dat gewend bent.

Probleem is tweeledig. De club heeft weinig A en B teams en veel C en D teams. Dus te weinig potentiĆ«le scheidsen  voor te veel wedstrijden. Daarnaast zijn er te weinig ouders van A en B teams die de wedstrijd van hun zoon/dochter in de A of B jeugd fluiten.

 Oproep aan ouders

Meld je aan om te fluiten. Doe het nu. Niet in bezit van een scheidsrechterskaart, geef je op om dit najaar nog je kaart te halen en te gaan fluiten. We hebben op korte termijn fluiters nodig om A en B wedstrijden te fluiten. mail naar: [email protected]

 Uitbreiding arbitrage commissie. De huidige commissie heeft kinderen in de A jeugd en gaat dus op termijn stoppen. De commissie zoekt dringend uitbreiding/opvolging. Meld je aan.

 Zaalcompetitie zelf scheidsen regelen. Voor de zaal moeten alle teams er rekening mee houden dat zij zelf scheidsen regelen. Inschrijven voor de zaalcompetitie betekent dan tevens minstens twee scheidsen aanmelden voor de thuiswedstrijden van het team.

Jos Rovers en Haico de Boer.


 
3-10-2019 Algemeen