Jeugdtrainingen en -wedstrijden rookvrij

6-10 Nieuws
De Doornse Hockeyclub gaat meewerken aan een Rookvrije Generatie’. Het clubgebouw van DHC is al rookvrij. Maar buiten wordt nog regelmatig gerookt, ook als er kinderen aan het sporten zijn. Daar wil het bestuur nu verandering in brengen. In de toekomst zal de Doornse Hockeyclub volledig rookvrij worden.

Stoptober
DHC grijpt de landelijke actie Stoptober van onder meer de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds aan om vanaf oktober de jeugdtrainingen en jeugdwedstrijden volledig rookvrij te laten zijn.
Het bestuur van DHC gaat ervan uit dat iedereen het goede voorbeeld wil geven aan onze jeugdige spelers door in hun buurt niet meer te roken
Zo worden de kinderen beschermd tegen tabaksrook en worden ze niet in de verleiding gebracht om zelf ook te gaan roken. Bijkomend voordeel is dat er minder rommel van sigarettenpeuken en -pakjes zal zijn.
In het clubhuis en op het clubterrein hangen vanaf deze week borden zodat niet alleen de Doornse spelers en supporters zelf, maar ook bezoekende clubs weten dat DHC rookvrij wil zijn voor jonge hockeyers. 
 
6-10-2019 Algemeen