A.s. zondag! Boys Only zondagochtend instuif, start 21 oktober

19-10 Nieuws

Het komend seizoen verzorgt de Doornse HC een gratis zondagochtend instuiftraining voor alle jongens in de basisschoolleeftijd van de Utrechtse Heuvelrug.

Ons team van ambassadeurs jongenshockey 2018-2019 is enthousiast gestart met de voorbereidingen en zal vanaf zondag 21 oktober aanstaande wekelijks klaar staan om alle jongens te laten zien wat er zo leuk is aan hockey.

Vanzelfsprekend zijn deze extra trainingen ook bedoeld voor de jongens die al lid zijn van onze club! Als je zin hebt om extra te hockeyen kun je lekker meedoen met onze trainers die allemaal in de tweede klas van de middelbare school zitten. Maar je kunt deze kans natuurlijk ook aangrijpen om je vriendjes te laten zien dat hockey echt leuk is om te doen! Neem dus vooral een vriendje mee!

Ook ouders die willen dat hun zoon kennis maakt met de beginselen van de hockeysport kunnen hun zoon lekker mee laten doen.

We hebben een aantal hockeysticks klaarliggen maar het is fijn als je er zelf eentje hebt! We gaan niet alleen hockeyen, het gaat er vooral om gezellig met elkaar te sporten, dus ook de voetbal ligt klaar!

wat:           Extra hockey instuiftraining
wanneer:   Zondagochtend tussen 11 en 12 uur (start 21 oktober)
waar:         veld 3 HC Doorn
voor wie:   Alle jongens van de gemeente Utrechtse Heuvelrug (leden en
                 niet-leden) in de basisschoolleeftijd
kosten:      Gratis

 Opgeven is niet nodig!
 
19-10-2018 Junioren