Beperkt aantal plekken beschikbaar DHC Relatie Event 12 december

5-12 Nieuws

Altijd al meer willen weten over de sponsormogelijkheden bij de Doornse Hockeyclub? Kom dan naar het speciale event dat de club voor sponsors en relaties organiseert op woensdag 12 december.

Sponsors zijn een zeer belangrijke pijler voor de Doornse Hockey Club. Door hun steun en commitment kan de club haar leden, iedere week weer, laten genieten van de hockeysport.

Om de sponsors te bedanken, organiseert de club op woensdag 12 december een DHC Relatie Event. Wilfred Smit, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, is bereid gevonden zijn visie op de economische ontwikkeling van onze regio te delen en de impact op ondernemers en verenigingen.

De avond start om 19.00 uur met een ontvangst in het clubhuis aan de Wijngaardsesteeg 1b in Doorn. Om 19.30 uur start het programma en vanaf 20.30 wordt een borrel en een hapje geserveerd.

Voor ge├»nteresseerde leden zijn een paar plekken beschikbaar. Zij kunnen zich aanmelden bij [email protected]. Wil je meer weten? Bel dan met Walter Annard, 06-22975813.

 
5-12-2019 Algemeen