Samenwerking jongenslijn Doorn/Maarn

7-4 NieuwsDe jongenslijnen van Doorn en Maarn zullen vanaf komend seizoen intensief gaan samenwerken. 

Na een aantal verkennende gesprekken aan het begin van dit jaar zijn de besturen van beide clubs tot de conclusie gekomen dat samenwerking in de jongenslijn van MHC Maarn en Doornse HC voor de hand ligt en veel voordelen biedt.

Op dit moment zien zowel Doorn als Maarn een teruglopend aantal aanmeldingen bij de jongenslijn. Door de handen ineen te slaan kunnen we een betere en robuustere teamindeling maken waar de jongens van beide hockeyclubs baat bij hebben. 

Per jeugdlijn A tot en met D zullen grotere aantallen worden gecreëerd, zodat we de jongens meer uitdaging en plezier kunnen bieden. Nu en in de toekomst. Ook kunnen alle jongens zich door deze samenwerking beter op hun eigen niveau ontwikkelen en daarmee plezier houden in het hockey.

De samenwerking in de jongenslijn heeft voor het lidmaatschap geen gevolgen. MHC Maarn en Doornse HC blijven beide als clubs individueel bestaan.

De jongens die het betreft en hun ouders worden per mail nog verder geïnformeerd over de te verwachten aantallen in elke lijn (A t’m D), de afspraken over de trainers en de trainingen. 

Wie daarnaast nog vragen heeft over de samenwerking, kan zich wenden tot de technische staf. 


Ook is er op 16 april om 19.00 uur, voorafgaand aan de inloopavond over de teamindelingen op de club, gelegenheid tot het stellen van vragen. 

 
7-4-2019 Junioren