Vers bloed/nieuwe hockeyers gezocht voor Veteranen A Doorn!

15-5 Nieuws

Het "hoogste” veteranen team van Doorn draait lekker mee in de middenmoot van haar poule (1e klasse). Dat lekker draaien geldt niet alleen voor op het veld maar ook zeker naast het veld. Veteranen A kan omschreven worden als "fanatiek op Zondag”, we willen winnen. Het eindresultaat van die betreffende Zondag doet er toe. Echter we hockeyen allemaal voor ons plezier en daarom is lol tijdens en na wedstrijd minstens zo belangrijk. Op donderdag wordt er om 20.30 uur getraind (max. 1,5 uur en grotendeels "partijtje”) dit is fanatiek maar vooral leuk en gezellig (voor de borrel daarna is dit overigens ook grotendeels van toepassing). 
Waarom deze roep om versterking? Regeren is vooruit zien, we zijn met 15 personen (dat is op dit moment prima) maar toch lijkt leeftijd ook bij VET A van Doorn te gaan tellen en liggen daarmee blessures en het stoppen (van teamgenoten) zo maar op de loer. Daarom staan we zeker open voor nieuwe aanwinsten die ons team evt. kunnen komen versterken. Speel je met de gedachte om te komen hockeyen bij Veteranen A van Doorn (of een ander team)?  Laat het me dan a.u.b. weten via:
per mail [email protected] 
of via 06-81451925
Dan beantwoord ik je eventuele vragen graag! Of we maken een afspraak dat je een paar keer mee komt trainen als je zin hebt. 

Ik kijk uit naar je reactie!   

Met vriendelijke groet,  Pieter-Dirk Waltheer
 
15-5-2019 Algemeen