Update nieuwe wedstrijdshirts

24-8 Nieuws

Oproep groene shirts tijdelijk te delen


De voorbereidingen voor het nieuwe hockeyseizoen zijn in volle gang. Zoals bekend zijn de nieuwe wedstrijdshirts pas begin oktober beschikbaar. De eerste wedstrijden spelen we dus nog met de ‘oude’ shirts. Voor de meesten van ons zal dit naar verwachting geen problemen opleveren. Wat sokken betreft: ook deze zijn in de maak, dus het verzoek is om voorlopig de "oude” sokken te blijven gebruiken voor wedstrijden. Ook als de nieuwe sokken beschikbaar zijn kunnen deze nog gewoon gebruikt worden voor wedstrijden. Rokjes/broekjes zijn al verkrijgbaar in de webshop, nog wel zonder logo. Deze kunnen later kosteloos worden opgestreken bij Van den Berg Sport in Driebergen. Uiteraard kunnen de huidige rokjes en broekjes nog gewoon gebuikt worden voor de wedstrijden in het gehele seizoen.

 

Wat te doen als het niet lukt om aan een shirt te komen? Ten eerste is -voor wie dat wil- een shirt van het vorig seizoen te koop bij Van den Berg in Driebergen voor het bedrag van 10 euro. Ten tweede willen wij een oproep doen aan leden om ongebruikte shirts aan de club uit te lenen. Met name in shirts met kledingmaat 116 tot en met 140 zijn we zeer geïnteresseerd. Kortom, kun je een shirt tijdelijk afstaan, stuur dan een mail naar [email protected]

 

Op de startdag van de JJ op 7 september zal er ook een inleverpunt (een krat bij de bar) zijn waar groene shirts ingeleverd kunnen worden. Wil je het shirt graag terug dan graag het shirt met naam en telefoonnummer/adres in een plasticzak doen en inleveren. 

 

 Tot snel op de club!

 

 

 
24-8-2020 Algemeen