9e LUSTRUM DOORNSE HC : LET’s STICK TOGETHER

1-3 Nieuws

De Doornse Hockeyclub bestaat 45 jaar! We vieren dit jaar alweer het 9e lustrum voor onze club die in 1975 is opgericht. Daarom zijn er lustrum-activiteiten voor jong en oud, voor hockeyers en supporters. De feestelijke activiteiten vinden plaats van maart tot juli. Het hele programma staat verderop in dit bericht; zet ze alvast in je agenda!!

Hockey is wat ons bindt. De afgelopen 45 jaar en zeker ook in de komende 45 jaar. We hebben dit proberen te symboliseren met het thema Let’s Stick Together en een speciaal lustrum-logo:

 

Dit logo zal je de komende maanden overal tegenkomen: op de website, op de club maar vooral op onze prachtige lustrumproducten! We hebben, speciaal voor het 9e lustrum, een aantal items laten maken die binnenkort voor iedereen verkrijgbaar zijn.

 

Shirt                          Hockeysokken                 Hockeybal

Deze lustrum-artikelen kun je van zaterdag 7 maart tot en met zondag 22 maart bestellen op de club. Tijdens de trainingen en ook in het weekend gedurende de wedstrijden zal er iemand van de Lustrumcommissie aanwezig zijn om je bestelling op te nemen. Je kunt dan ook direct betalen. Om jouw juiste maat voor het shirt te bepalen zijn er pasmodellen aanwezig.
Het lustrumshirt is verkrijgbaar vanaf maar 134 (kindermaat) tot XL (volwassen maat) en kost €52,50. De hockeysokken zijn verkrijgbaar voor €12,50 en voor een hockeybal met daarop je eigen naam of de naam van je team betaal je €7,50.


HET LUSTRUMPROGRAMMA

Vrijdag 27 maart – E Factor

Al vele jaren is de E Factor een prachtig feestje op de hockeyclub. Spelers en speelsters uit de E-jeugd laten hun zang-, dans- of show-talent zien. In hun eentje of met het hele team. De acts worden natuurlijk beoordeeld door een deskundige jury. Wie gaat deze lustrum editie van de E-factor naar huis met een schitterende beker?

Vrijdag 27 maart Glow In The Dark toernooi

Kun jij hockeyen in het pikkedonker? Jazeker! Speciaal voor de D- en C-jeugd organiseren we een toernooi zónder licht maar mét fluoriserende goals, shirts, ballen en sticks!! Als je wil, kun je jezelf natuurlijk ook versieren met speciale lichtgevende spullen. Wij zorgen in ieder geval dat er een prijs klaar staat voor de speler of speelster met de coolste outfit! 
Inschrijven kan vanaf 9 maart door een mail met je naam en het team waarin je speelt te sturen naar [email protected].

Vrijdag 3 april – Strijd om de Heuvelrug Cup

Onze mannen van Heren 1 strijden op deze vrijdagavond tegen het eerste herenteam van Shinty om de Heuvelrug Cup. Kom allemaal kijken om de toppers van de Doornse HC aan te moedigen! We maken we er met z’n allen een mooi feest van. Langs de lijn en op het veld!

Zondag 19 april – B toernooi

Een toernooi uitsluitend voor de B-jeugd. Meer kunnen we eigenlijk niet zeggen. Over de exacte invulling wordt nog nagedacht maar één ding is zeker: we gaan doen waar we goed in zijn; lekker samen hockeyen én een mooi feestje bouwen!

Vrijdag 8 mei - Trimtoernooi

De Doornse trimhockeyers zijn normaliter alleen op de maandagavond actief. Maar op vrijdag 8 mei hebben zij de trimhockeyers van Maarn, Haaskamp en Shinty uitgenodigd voor het Heuvelrug Trim Toernooi. De wedstrijden beginnen om 8 uur. De borrel eindigt wat later….

Zaterdag 9 mei – Lunch voor genodigden

Het bestuur biedt deze middag een lunch aan aan alle oud-bestuursleden, ere-leden, leden van verdienste, enkele notabelen en – natuurlijk – de oprichters van de Doornse HC.

Zondag 10 mei – Thé Dansant

Het heet Thé Dansant. Echter, er wordt nooit thee gedronken en er wordt zelden gedanst. Wie het weet, mag het zeggen. Enfin, op zondag 10 mei spelen alle seniorenteams thuis. Als het weer ook meewerkt, maken we er een heerlijke zondag van met wedstrijden, bier, bitterbal en muziek. En vooruit…als je echt wil, een kopje thee.

Zondag 17 mei Pannenkoekentoernooi

Een vader die gedold wordt door zijn eigen zoon? Een flitsend één-tweetje tussen moeder en dochter? Op het pannenkoekentoernooi speelt oud en jong door elkaar en tegen elkaar. Hongerig geworden van het harde rennen? De pannenkoekenkraam staat klaar! Informatie over de inschrijving volgt. Dit toernooi is ook toegankelijk voor ouders of kinderen die geen lid zijn! Zegt het voort!

Zaterdag 20 juni – Diner en blanc

Dit wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van alle lustrumactiviteiten! Als jij je mooiste witte outfit aantrekt en zelf je eten meeneemt, zorgen wij voor mooi gedekte tafels en een prachtig versierde tent. Schuif aan en geniet van een heerlijk samenzijn op veld 1. Na het eten kun je weer naar huis of blijven voor een feest met live-band, DJ, dansvloer en Abba.

Donderdag 9 juli Golftoernooi

De bal is wat kleiner; het speelveld wat groter. De derde helft heet hole 19. Oftewel, als hockeyers gaan golfen zijn de verschillen niet heel erg groot. We hebben de prachtige holes van golfclub Anderstein gereserveerd op donderdagavond 9 juli. Het golftoernooi is toegankelijk voor leden, oud-leden en ouders van leden in het bezit van een GVB. Het inschrijfformulier zal medio april worden verspreid.

 

Kortom, het wordt een prachtig lustrum-seizoen op de Doornse Hockeyclub! Wij hebben er zin in en hopelijk jij nu ook. Mocht je nog suggesties hebben, cadeau’ s voor de jarige club willen aanbieden of vragen willen stellen aan de Lustrumcommissie dan kun je ons bereiken via de mail: [email protected].

 
1-3-2020 Algemeen