De Bovelander hockeykampen op de Doornse HC gaan door!

28-5 Nieuws


Bericht van Bovenlander Hockey Camps: 


YES! Wat staan wij te trappelen om in de zomer weer de te gekke Bovelander Dagkampen te organiseren. Helemaal nu we al zo lang binnen hebben gezeten kunnen wij niet wachten!

De Dagkampen zijn voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en tijdens het 3-daagse Dagkamp leer je de nieuwste technieken, de vetste trucjes en gaan we natuurlijk ook ontzettend veel lol trappen! Wist je trouwens dat er ook een international langs komt? Je mag hem of haar van alles vragen en laat hij of zij ook even zien hoe ‘het moet’!

We zitten door het hele land in de zomer! Wil je weten waar allemaal? Check dan vooral onze website met de exacte data per club: https://www.bovelander.nl/kalender/dagkampen/Ook de slaapkampen gaan gelukkig door deze zomer! Dit is natuurlijk geweldig nieuws!

Onze slaapkampen bieden het ultieme kampgevoel in de zomervakantie: veel hockey, enorme dosis gezelligheid, toffe avondactiviteiten en goeie vriendschappen opbouwen. Dit wil je niet missen!

De 7-daagse Classics en Ultimate Beach hockeykampen voor kinderen van 10 t/m 16 jaar zijn in Zandvoort en het 4-daagse Junior slaapkamp voor kinderen van 9 t/m 12 jaar in Hoeksche Waard.

Wil jij hierbij zijn? Via de link hier beneden vind je de beschikbare data en verdere informatie over de Slaapkampen.

https://www.bovelander.nl/slaapkampen/


We volgen hierin nauwgezet de adviezen van de RIVM.

Er wordt gewerkt aan een duidelijk protocol om ervoor te zorgen dat alle Hockeykampen Coronaproof gegeven worden. Dit protocol wordt twee weken voor aanvang in de kampbrief aan de deelnemers gecommuniceerd.

Een van de aanpassingen zal zijn dat er minder kinderen aan een Hockeykamp kunnen deelnemen waardoor we eerder dan gebruikelijk vol zitten. Wacht dus niet te lang met boeken!

Daarnaast kunt u met een gerust hart boeken, omdat we ook de betalingsvoorwaarden hebben aangepast.U krijgt ten alle tijden het betaalde inschrijfgeld retour als blijkt dat door het Coronavirus de Hockeykampen niet doorgaan.

Meer informatie over de te gekke Bovelander hockeykampen op Doornse vind je via de volgende link: https://www.bovelander.nl/locaties/doornse-hc/


 
28-5-2020 Algemeen