Uitnodiging Witte Rook Sessie voor de jeugdteams

29-6 NieuwsInmiddels zijn de nieuwe teams samengesteld en zijn ook de trainingen weer in volle gang tot 12 juli. Voor het einde van het trainingsseizoen moeten we nog 1 ding regelen voor de teams: de invulling van de teamtaken! Het is de bedoeling dat binnen elk jeugdteam het aantal taken wordt verdeeld tussen de ouders. Deze taken zorgen ervoor dat de organisatie en coaching van jullie het komend seizoen soepel verloopt.

 

Voor de ouders die geen teamtaken hebben zijn er ook commissies die versterking nodig hebben omdat er leden uit deze commissies na jaren trouwe dienst gaan stoppen en het stokje overdragen. Zonder deze commissies kan onze club niet draaien! Daarnaast zorgt het voor extra betrokkenheid, medezeggenschap en gezelligheid voor iedereen die zich inzet voor de club. Vele handen maken licht werk! Een cliché maar zo waar.

 

Kijk vooral wat je leuk vindt, waar je goed in bent of waarin je wil bijdragen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anette Djajadiningrat, 06-52 373 996.

 

NB: Voor het Maarn/Doorn team JD1 zal de Witte Rook Sessie op de club in Maarn plaatsvinden.

 

De teamtaken zijn (in duo mogelijk):

●Coach

●Manager

●Zorg voor een veilig sportklimaat door een ambassadeur Sportiviteit & Respect

●Coördinator bardiensten

●Coördinator zaalwacht (tijdens de zaal periode)

●Materiaalman/-vrouw

●Scheidsrechters (4 ouders per team, met kaart of bereid kaart te halen)

● Coördinator teamevenementen

● (Coördinator) wedstrijdtafel

 

Daarnaast kan je kiezen tussen de volgende functies/commissies:

● Sponsorcommissie

● Communicatiecommissie

● Coördinator shirts

● Materiaalcommissie

● Arbitragecommissie

● Vernieuwing-veld-twee-commissie

● Activiteitencommissie

●Lijncoördinatoren jeugd (Technische Commissie)

 

●Zaalcommissie

 

● Financiële commissie

●Barhoofden

·Accommodatie commissie

●IT commissie

 

Hoe worden de taken verdeeld?

Op zaterdag 11 juli komen per lijn alle ouders van het nieuwe team bij elkaar. Dit zal buiten op het terras of op het veld gebeuren zodat we allemaal voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Na een korte uitleg over de verschillende teamtaken, gaan de ouders met elkaar "om de tafel” om elkaar (zo nodig) te leren kennen en de verschillende teamtaken onderling te verdelen.En zich in te schrijven voor de functies/commissies.

 

Elk team krijgt een formulier met daarop de hierboven genoemde teamtaken. Het is de bedoeling dat dit formulier door de ouders van het team wordt ingevuld.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dan even door aan een andere ouder, of in de teamapp, bij welke taak/functie/commissie jouw naam mag staan. Eventueel een eerste en een tweede keus. Dit voorkomt dat je wellicht ergens wordt ingedeeld wat niet je keuze is!

Zaterdag 11 juli

 

12:15 - 13:15 uur D-lijn

 

13:30 - 14:30 uur C-lijn

 

14:45- 15:45 uur B-lijn

 

16:00- 17:00 uur A-lijn

 

Let op:

Het kan zijn dat je deze mail ontvangt, terwijl je al hebt opgezegd. Excuses hiervoor.

Ook voor de Jongste Jeugd worden Witte Rook Sessies georganiseerd. Ouders van Jongste Jeugd leden ontvangen hierover apart bericht.

Tot zaterdag 11 juli!

 

TC Doornse Hockeyclub


 

 
29-6-2020 Algemeen