Een nieuw jaar en een nieuwe start van de trainingen vanaf 4 januari!

3-1 Nieuws
Graag willen we natuurlijk beginnen met iedereen een mooi, sportief en vooral gezond 2021 te wensen! We hopen dat het nieuwe jaar weer nieuwe kansen biedt, geen zieken meer en dat we weer lekker kunnen sporten, liefst met zijn allen.

Jeugd weer trainen
Om te beginnen gaan we vanaf maandag 4 januari weer starten met de trainingen voor de jeugd, onder de 18. Alle teams trainen 1x per week volgens het schema zoals te vinden in de DHC app. De jeugd tot 18 jaar mag buiten blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand van elkaar in acht hoeven te nemen, maar er wordt geen competitie gespeeld. 

Boven 18 jaar
De senioren teams spreken zelf met elkaar en met de trainers af of, en hoe, ze gaan trainen. Zolang de regels maar in acht worden genomen. Buiten mag iedereen vanaf achttien jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten. Zie ook:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en houden jullie op de hoogte als er iets verandert. 

We stellen het op prijs als dit bericht in de team app wordt gedeeld!

Veel hockeyplezier en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer langs de lijn of op het veld.

Sportieve groet van het Bestuur. 
3-1-2021 Algemeen