Uitnodiging Witte Rook Sessie Jeugteams 26 juni

6-6 Nieuws

Beste (ouders/verzorgers van) jeugdspelers,

Let op: Deze mail is naar alle jeugdteams (D - A) gestuurd. Mocht je 'm niet hebben ontvangen, stuur dan even een mail naar [email protected].

 
Over een week worden de nieuwe teams bekend gemaakt en gaan we in juni nog starten met trainen samen met je nieuwe team, meer informatie hierover volgt nog.

Voor het einde van het trainingsseizoen moeten we nog 1 ding regelen voor de nieuwe teams: de invulling van de teamtaken! Het is de bedoeling dat binnen elk jeugdteam het aantal taken wordt verdeeld tussen de ouders. Deze taken zorgen ervoor dat de organisatie en coaching het komend seizoen soepel verloopt.

Voor de ouders die geen teamtaken hebben zijn er ook commissies die versterking nodig hebben omdat er leden uit deze commissies na jaren trouwe dienst gaan stoppen en het stokje overdragen. Zonder deze commissies kan de club niet draaien. Daarnaast zorgt het voor een extra betrokkenheid, medezeggenschap en gezelligheid voor iedereen die zich inzet voor de club. Vele handen maken licht werk! Een cliché maar zo waar.

Voor een overzicht met de teamtaken, en een korte instructie, zie bijlage. Voor de commissies zie www.hcdoorn.nl > DHC > Mensenwerk > Commissies. Op de 26e gaat er ook een lijst rond waarop de vacatures staan inclusief een korte uitleg. Ook zijn er leden van de commissies aanwezig om vragen te beantwoorden.

Kijk vooral wat je leuk vindt, waar je goed in bent of waarin je wil bijdragen. Ook als je geen hockey ervaring hebt is er genoeg te doen!

Voor meer informatie over de commissies kan je contact opnemen met Anette Djajadiningrat, 06-52 373 996.Voor overige vragen over de Witte Rook Sessie zijn de lijncoördinatoren op zondag 26 juni aanwezig.

Hoe worden de taken verdeeld?

Op zondag 26 junikomen per lijn alle ouders van het nieuwe team bij elkaar. Na een korte uitleg over de verschillende teamtaken, gaan de ouders met elkaar om de tafel om elkaar (zo nodig) te leren kennen en de verschillende teamtaken onderling te verdelen. En zich in te schrijven voor de functies/commissies.

Elk team krijgt een formulier met daarop de teamtaken. Het is de bedoeling dat dit formulier door de ouders van het team wordt ingevuld.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dan even door aan een andere ouder van het team of aan de technische commissie welke (team)taak jij wil oppakken ([email protected]). Eventueel een eerste en een tweede keus. 

Dit voorkomt dat je wellicht ergens wordt ingedeeld wat niet je keuze is.

Zondag 26 juni


12.00 – 12.45 uur D-lijn

13.00 – 13.45 uur C-lijn

14.00 – 14.30 uur B-lijn

14.45 – 15.15 uur A-lijn


Let op: Het kan zijn dat je deze mail ontvangt, terwijl je al hebt opgezegd. Excuses hiervoor.

Ook voor de Jongste Jeugd worden Witte Rook Sessies georganiseerd. Ouders van Jongste Jeugd leden ontvangen hierover nog bericht.

Tot zondag 26 juni!

TC Doornse Hockeyclub

 
6-6-2023 Algemeen Bijlage