Draag jij bij aan het tweede waterveld? Je kan nog kaarten bestellen voor een hele dag feest op 25 juni

6-6 Nieuws Heb jij al kaarten besteld voor HET Hockeyfeest? Er zijn er al een heleboel verkocht maar je kan ze nog bestellen tot 18 juni. 

Dit wil je niet missen! Kom samen met je ouders,  je kinderen, je gehele team. Er is voor iedereen wat te doen incl. een lekkere barbecue. (Zie het programma hieronder). Misschien leuk als afsluiting van het jaar met je gehele team? 

Het tweede waterveld en de kosten
We hebben inmiddels de beschikking over een prachtig tweede waterveld. Wedstrijden en trainingen worden er al op gespeeld en de reacties zijn positief. 

Natuurlijk ligt zo'n nieuw veld er niet voor niets. Al met al is het een flinke investering waartoe we als club samen hebben besloten. De gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft al een subsidie toebedeeld, maar uiteraard komt het leeuwendeel van de kosten nog voor rekening van onze club. Gelukkig kan een deel worden betaald uit eigen middelen, maar niet het volledige bedrag. En zijn we dus afhankelijk van jullie. 

Om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen is daarom de Commissie Waterveld opgericht. Een aantal enthousiaste leden trekt de kar om, samen met ons allemaal, de rest van het geld binnen te halen. Deze leden hebben de afgelopen periode tal van mooie, goede, leuke en ludieke acties bedacht. Allemaal met hetzelfde doel: geld ophalen voor het waterveld. Denk bijvoorbeeld aan de stroopwafelactie, de waterbaan en dan nu HET veiling-feest met een benefietwedstrijd op 25 juni!

30.000 euro
Ons clubdoel is om 30.000 euro bij elkaar te sprokkelen. Dat is inderdaad een enorm bedrag, maar wij geloven dat we dat samen voor elkaar kunnen krijgen. 
Mochten we het doelbedrag overschrijden, dan kan dat bijvoorbeeld gebruikt worden voor onderhoud van veld 1 of voor modernere spelondersteuning voor alle elftallen.

Groot feest voor iedereen die bijdraagt aan ons 2e waterveld

Noteer 25 juni alvast voor een spetterend slot van de competitie, met onder meer activiteiten voor de jeugd, een benefietwedstrijd, barbecue, loterij en feest. 
En koop je kaarten voor 18 juni (dit i.v.m. de inkoop voor o.a. de barbecue).


Deze langverwachte opening van het 2e waterveld vindt plaats op Zaterdag 25 juni vanaf  16:00 uur, voor leden, vrienden en familie, op de Doornse Hockeyclub. 

Voor (jongste) jeugdleden:
Vergeet je ook niet in te schrijven voor de clinic voor de gehele (jongste) Jeugd ([email protected]). Geef wel even door in welk team je nu zit.


Koop hier je kaarten voor HET Hockeyfeest op 25 juni:


https://customerview.nl/HCDoorn/bestelticket.aspx?id=40256702 


Of scan de QR code: 


Koop snel online je tickets! Munten voor consumpties en loten zijn te koop op de dag zelf.18 jaar? Denk aan je legitimatie. Opbrengst van deze dag gaat naar aanleg van het 2e waterveld. Samen dragen we een steentje bij. 

Vragen? Mail naar: [email protected] 

Programma:

16:00 Inloop

16:30 Startschot & Opening 2e waterveld

Vertier voor de kids, waaronder springkussens en een hockeyclinic (neem je hockeystick mee!). Meld je uiterlijk 10 juni aan voor de clinic via [email protected] en vermeld het hockeyteam waarin je nu speelt.

17:00 Heren 1 tegen Masters 55+, het Nederland 55+ team dat voor Nederland uitkomt op de EK's en WK's.

18:00 Borrel

19:00 BBQ

20:00 Veiling met veilingmeester Kees Jansma en uitreiking van de loterij. De grootse items en prijzen maken we binnenkort bekend of volg het nieuws op www.hcdoorn.nl.

21:00 Feest met DJ tot 01:00 uur

Koop snel online je tickets! Munten voor consumpties en loten zijn te koop op de dag zelf.18 jaar? Denk aan je legitimatie. 

Opbrengst van deze dag gaat naar aanleg van het 2e waterveld.

Samen dragen we een steentje bij.

 

Vragen? Mail naar: [email protected]

 

Tot 25 juni!


 
6-6-2022 Algemeen