Uitnodiging selectietrainingen verstuurd

27-5

Afgelopen weekend hebben alle jeugdleden die zijn uitgenodigd om aan de selectietrainingen deel te nemen, een mail ontvangen. De uitnodigingen zijn gedaan op basis van overleg tussen de hoofdtrainers en de Technisch Coördinator van de Doornse Hockeyclub. Graag ontvangen we een reply op deze uitnodiging, zodat we zeker weten dat de hockeyers die zijn uitgenodigd ook aanwezig kunnen zijn.

  

Data selectietrainingen:  

maandag 3 juni: A lijn 1e training 

dinsdag 4 juni: B lijn 1e training 

woensdag 5 juni: C lijn 1e training 

vrijdag 7 juni: C lijn 2e training 

dinsdag 11 juni: A lijn 2e training 

woensdag 12 juni: B lijn 2e training 

De selectietrainingen voor de meiden zijn van 17.00-18.30 uur

De selectietrainingen voor de jongens zijn van 19.30-21.00 uur

 

Na de selectietrainingen zullen op basis van de inbreng van de coaches, de technisch coördinator en de selectietrainingen zelf de 1e lijns teams worden vastgesteld. Bij een grotere lichting met meer dan drie teams binnen één lijn, wordt ook het tweede team geselecteerd. 


De lijncoördinatoren bepalen samen met de huidige coaches en trainers de indeling van de breedteteams. De lijncoördinatoren begeleiden en faciliteren dit proces. Mocht je vragen hebben met betrekking tot de teamindeling voor het komende jaar, wend je dan tot de lijncoördinator verantwoordelijk voor de lijn waar je volgend jaar naar toe gaat. 

 

Voor vragen: 

AB lijn:  Annette Hoogerbrugge en Jaap Zanelli [email protected]

CD lijn:  Viviane Hazelhoff en Charlotte Damen [email protected]


 
27-5-2020 Junioren