Silver Cup H1 vrijdag 8 november & alcoholbeleid

6-11 Nieuws


Aanstaande vrijdag speelt Doorn alweer de 3e ronde van de Silver Cup, deze keer tegen Deventer. Wij hopen dat er deze keer weer heel veel publiek zal zijn, dat heeft de afgelopen twee keer enorm geholpen, om Heren 1 aan te moedigen om de volgende ronde te halen.

Het leek ons als bestuur goed om nog een aantal zaken van tevoren met elkaar te delen zodat we er met elkaar (spelers, ouders, coaches, managers en bestuur) zorg voor kunnen dragen dat o.a. de alcohol regels in acht worden genomen. Alleen dan is het mogelijk om dit soort evenementen te blijven doen. Er zal die avond waarschijnlijk ook een boa van de gemeente aanwezig zijn om dit te controleren.

Wij schenken vrijdag alleen tapbier en er worden geen flesjes verkocht. In afwijking op ons alcoholbeleid, mag er al vanaf half negen bier en wijn worden verkocht.

Er wordt logischerwijs alleen alcohol verkocht aan 18+. Iedereen achter de bar checkt op ID en deze personen krijgen, indien 18+, een groen bandje, waarna er aan hen alcohol verkocht mag worden. Per bandje wordt er maximaal een alcoholische consumptie verkocht. Bier wordt met muntjes afgerekend, die per hoeveelheid van 5 te kopen zijn. Er worden geen pitchers verkocht.

Lichten binnen gaan aan en muziek gaat uit on 23.30 uur, zodat uiterlijk om 00.15 uur iedereen, behalve de opruim dienst, weg is.

Aan de overzijde (bij de dug outs) wordt vrijdag niet gestaan; dat is dichtgemaakt. Iedereen wordt verzocht achter de linkergoal of naast het clubhuis aan te moedigen.

Lichten gaan buiten uit na de wedstrijd, op veld 2 kan dit aan blijven in verband met zicht op buiten en veiligheid. Boxen van de muziek worden na de wedstrijd naar de clubhuis kant gericht.

Mensen die met eigen alcoholische consumpties aan komen of daarvan gebruik maken (wodka, wijn, flesjes bier maar ook joints) dienen het terrein te verlaten.

[Voor wat betreft vuurwerk hanteren wij het protocol vuurwerk van de KNHB. Vuurwerk afsteken is verboden].

Heel veel plezier vrijdag en heel veel succes voor Heren 1!


Het bestuur
 
6-11-2020 Algemeen