lustrum-artikelen: bestellen kan tot vrijdag!

15-7

Wil je nog graag lustrum-artikelen bestellen? Dat kan tot uiterlijk vrijdag 17 juli, dus wees er snel bij!

In het kader van het 9e lustrum van de hockeyclub kun je prachtige lustrum artikelen aanschaffen. Een aantal van jullie hebben al een bestelling gedaan voor het rugbyshirt, de lustrumsokken of de gepersonaliseerde hockeybal.

Helaas zijn de lustrumactiviteiten door Covid-19 niet doorgegaan en werden de mogelijkheden om lustrum-artikelen te bestellen ook beperkt. 

Hierdoor zijn er te weinig lustrumshirts besteld en zijn we genoodzaakt, vanwege een te lage afname, de bestelling van de lustrumshirt te annuleren. Degenen die dit shirt besteld hebben in de afgelopen maanden krijgen binnenkort hun geld teruggestort. 

De bestellingen en de uitlevering van de sokken en de hockeyballen gaan wel gewoon door. Naar verwachting komen de sokken en ballen begin van het nieuwe seizoen aan op de club en kunnen ze aan je worden uitgedeeld. Jullie worden hierover t.z.t. op de hoogte gebracht. Ook is het nog steeds mogelijk de sokken en ballen te bestellen. Dit kan tot vrijdag 17 juli.Hieronder alles nog even op een rijtje:

  1. Als je nog geen lustrumartikelen hebt besteld maar je wilt nog wel graag hockeysokken of een bal bestellen kan je dat blijven doen tot vrijdag 17 juli, door een mail te sturen naar [email protected]

  2. Als je al artikelen hebt besteld, je wil in het najaar de bestelde maten van de sokken of het rugbyshirt aanpassen, stuur dan voor 17 juli een mail aan [email protected]

  3. Als je artikelen hebt besteld maar je wil hier van afzien stuur dan een mail naar [email protected]. Wij zorgen dan dat de aankoopsom wordt terug gestort. 

  4. Iedereen die een lustrumshirt besteld had krijgt binnenkort zijn geld teruggestort. 

Rest ons nog jullie veel gezondheid en een goede zomervakantie te wensen. We hopen dat we elkaar snel weer zien, op en rond de velden. Let’s stick together!!

De lustrumcommissie


 
15-7-2020 Algemeen